Jij bent uitgenodigd. Om de stad te veranderen

In steden over de hele wereld, Amsterdam incluis, bloeit en groeit een beweging die zich inzet voor een omslag naar een sociale, rechtvaardige en solidaire samenleving. In straten, buurten en wijken bouwen talloze mensen aan die verandering. Tijd om samen te komen. Op Cities for Change Forum. Wees welkom!

Voor Amsterdammers en stedelingen wereldwijd

Cities for Change is een internationaal online platform voor bewoners, wijkgroepen, maatschappelijke organisaties, ngo’s, ambtenaren, bestuurders, wetenschappers en sociale ondernemers uit heel Europa. Twee maanden kun je er ervaringen delen, inspiratie vinden en bieden, verbinden en samenwerken. Door lokaal en internationaal samen te werken groeit de stedelijke verandermacht. En kunnen alternatieven waarin niet de winst van enkelen maar het welzijn van iedereen centraal staat het nieuwe normaal worden. Ook voor Amsterdam.

Maak een account aan, dan ontvang je vanzelf de nieuwsbrief met programma, discussies en andere berichten.

Hoe werkt Cities for Change Forum?

Het is een online divers, interactief en doorlopend evenement. Je kunt er tutorials en webinars, podcasts en lezingen volgen. Je kunt meedoen aan online debatten, ideeën uitwisselen en gedachten scherpen. Je kunt Amsterdammers en andere stedelingen ontmoeten in buurtgesprekken, panels en breakout rooms.

Elke deelnemer kan een bijdrage leveren aan het programma. Lees hier hoe.
cities for change forum

Over de organisatie

Cities for Change is een initiatief van De 99 van Amsterdam. De 99 van Amsterdam is een doe- en denktank die zich inzet voor een rechtvaardige, duurzame en inclusieve stad door inspirerende mensen, ideeën en initiatieven uit Amsterdam en andere steden met elkaar te verbinden. De 99 van Amsterdam en Cities for Change worden mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.