Verander de wereld. Begin bij de stad

Verander de wereld, begin bij de stad: dat is de ambitie van het Cities for Change Forum. Twee maanden lang was dit internationale online forum dé plek om plannen te maken voor een rechtvaardige, sociale en duurzame samenleving.

Voor Amsterdammers en stedelingen wereldwijd

Bewoners, ambtenaren, activisten, denkers, bestuurders, wetenschapper, sociale ondernemers, wijkgroepen, maatschappelijke organisaties, ngo’s uit heel Europa kwamen online samen in Cities for Change. Om ervaringen te delen, inspiratie te vinden en te bieden, gedachten te scherpen en samen te werken. Want in steden, wijken en buurten over de hele wereld groeit en bloeit een beweging voor een sociale, rechtvaardige en duurzame samenleving waarin welzijn en solidariteit vooropstaat. Door lokaal en internationaal samen te werken groeit de stedelijke verandermacht. En kunnen alternatieven waarin niet de winst van enkelen maar het welzijn van iedereen centraal staat, het nieuwe normaal worden. Ook voor Amsterdam.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om samenvattingen, highlights en toekomstplannen te ontvangen.
Binnenkort op deze site de verslagen in tekst en film. Stay tuned!

cities for change forum

Over de organisatie

Cities for Change is een initiatief van De 99 van Amsterdam. De 99 van Amsterdam is een doe- en denktank die zich inzet voor een rechtvaardige, duurzame en inclusieve stad door inspirerende mensen, ideeën en initiatieven uit Amsterdam en andere steden met elkaar te verbinden. De 99 van Amsterdam en Cities for Change worden mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.